Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plaatjes van onaangekondigde HTC One X9 phablet te zien

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2015, 12:41 CategorieAndroid

HTC werkt aan een nieuwe phablet, de HTC One X9. Plaatjes van deze nieuwe 5,5-inch smartphone zijn op internet beland via de Chinese telecomwaakhond TENAA.

Boomsoundspeakers

De TENAA heeft foto’s gepubliceerd van het nieuwe toestel, dat nog niet officieel is aangekondigd. De foto’s onthullen dat er aan de voorkant van de phablet de boomsoundspeakers van HTC zitten, en aan de achterkant vinden we een camera met flitser. Veel meer is er niet op te zien.

Midrange specificaties

De geruchtenmachine over deze nieuwe phablet van HTC draait echter op volle toeren in China. Die vermeldt een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 2,2Ghz processor met acht kernen, een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant. De telefoon wordt toegerust met 16GB intern geheugen, dat kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart. 2GB ram helpt de processor vooruit. Het besturingssysteem van deze phablet is Android 5.0.2 Lollipop.

htc one x9

De telefoon is 15,3 centimeter lang, bijna 7,6 centimeter breed en bijna acht millimeter dik. Het toestel is volgens hetzelfde design ontworpen als alle HTC-telefoons in de high-end One-serie. De midrange specificaties van deze One X9 zullen dit toestel ongetwijfeld in een lagere prijscategorie doen belanden dan de meeste andere smartphones uit deze topserie. De prijs en het kenmerkende One-design van HTC zijn dan ook de belangrijkste verkooppunten van deze smartphone. Over prijzen en beschikbaarheid op de Nederlandse markt is nog niets bekend.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.