Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Posters van Huawei Mate 8 bevestigen eerdere lek

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 8:02 CategorieAndroid

Er zijn nu al posters opgedoken van de Huawei Mate 8, die vandaag kan worden aangekondigd tijdens een persevenement. Op de posters is hetzelfde toestel te zien die we al eerder in een lek te zien kregen, waardoor het uiterlijk van het toestel dus al bekend is.

Zo ziet de Huawei Mate 8 eruit

Gisteren kwam in het nieuws dat er een aantal foto’s gelekt waren van de Huawei Mate 8, een phablet waar de Chinese fabrikant Huawei al een tijd aan heeft gewerkt. Op die foto’s zagen we dus hoe de Mate 8 er mogelijk uit komt te zien. En hoewel de persconferentie van het bedrijf voor vandaag gepland staat, weten we mogelijk nu al hoe het toestel eruit komt te zien. Op de onderstaande afbeelding zien we namelijk twee posters met daarop de Huawei Mate 8, die er hetzelfde uitziet als de phablet die we gisteren voorbij zagen komen.

huawei-mate-8-posters

De Huawei Mate 8 krijgt mogelijk een zes inch scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk de zelfgemaakte Kirin 950-processor, samen met 3GB of 4GB aan werkgeheugen. Qua intern geheugen krijg je mogelijk de keuze tussen 32GB of 64GB, net zoals dat bij de Nexus 6P het geval is (die tevens gemaakt is door Huawei, in samenwerking met Google). Op de foto zijn ook duidelijk de vingerafdrukscanner en de camera te zien, die nu beide voorzien zijn van een mooi en rond design.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.