Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prune nu ook verkrijgbaar voor Windows

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2015, 8:55 CategorieApplicaties

De game Prune, die vorige maand uitkwam op Android en iOS, is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Windows en Windows Phone. De game is niet gratis te downloaden. Maar wanneer je hem koopt, dan heb je verder geen last van in-app-aankopen.

Download nu Prune voor Windows

De rustige, minimalistische en prijzen winnende videogame Prune is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Windows. In Prune krijgen gamers de taak om een boom te laten groeien richting de zon (die grote, rode bal), door middel van veegbewegingen. Onderweg moet je nog wel het een en ander ontwijken, maar over het algemeen zul je Prune niet spelen voor de uitdagingen die het te bieden heeft. Ook niet voor de actie en de spanning, maar juist voor de ontspanning en het feit dat je het spel lekker op je gemak kunt spelen.

De maker van de game omschrijft het spel dan ook als een ‘digitale plant voor in je broekzak’ en dat is ook precies wat het is. Uiteraard is Prune voorzien van haast meditatieve muziek en rustig sounddesign, zodat je ook daar helemaal zen van kunt worden. En mocht je nou een mooi boom gerealiseerd hebben, dan kun je er ook nog een screenshot van maken en die delen met je vrienden. Prune kost je eenmalig een bedrag van 3,99 euro op Windows (Phone), maar daarna heb je verder geen last van in-app-aankopen of advertenties.

  • Prune
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.