Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pushbullet geoptimaliseerd voor Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2015, 8:24 CategorieAndroid

De makers van de populaire Pushbullet-applicatie hebben bekendgemaakt dat de app vanaf nu is geoptimaliseerd voor Android 6.0 Marshmallow. Zo heb je nu betere controle over de goedkeuringen die je kunt geven aan deze populaire applicatie voor het doorsturen van notificaties en meer.

Marshmallow-update voor Pushbullet nu live

Pushbullet, de meest populaire notificatiedoorstuurapplicatie waarmee je ook bijvoorbeeld websites kunt delen, is vanaf nu voorzien van de Android 6.0 Marshmallow-update. Wanneer je nu Android 6.0 op je toestel hebt staan, dan kun je precies aangeven welke functies Pushbullet mag gebruiken en welke niet. Ook is er een nieuw menu beschikbaar voor de mensen met het nieuwe Android: Direct Share. Dit is een lijstje met onlangs gebruikte apparaten. In dat menu kun je ze sneller terugvinden, waardoor je sneller informatie uitwisselt.

Daarnaast is de app ook 25 procent kleiner geworden. Dat betekent dat je 25 procent minder data hoeft te downloaden en dat je de applicatie sneller kunt downloaden vanuit Google Play. Uiteraard zijn er ook veel bugfixes gedaan en prestatieverbeteringen doorgevoerd, zodat de app werkt zoals hij zou moeten werken. Dankzij het goedkeuringssysteem van Marshmallow kun je nu aan Pushbullet bijvoorbeeld doorgeven voortaan geen toegang meer te krijgen tot je sms-berichten, maar wel al het andere waar je het gewoon mee eens bent.

  • Pushbullet
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.