Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pushbullet laat je nu meerdere bestanden tegelijk versturen

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:45 CategorieAndroid

Pushbullet heeft deze week wederom een update uitgebracht voor de Android-app, nadat het vorige week ook al een grote update uitbracht. Nadat je de Android-app nu hebt geüpdatet, is het onder andere mogelijk meerdere bestanden tegelijkertijd te versturen.

Verstuur meerdere bestanden met Pushbullet op Android

Een week nadat Pusbullet de grote update heeft gekregen voor Android 6.0 Marshmallow, verschijnt er alweer een nieuwe update voor het mobiele besturingssysteem van Google. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om meerdere bestanden van maximaal 25MB per stuk te versturen via de applicatie. Je hoeft daarvoor alleen de bestanden te selecteren van het deelmenu en Pushbullet doet daarna de rest. Ook kun je nu snel even reageren van je pc op een berichtje dat verstuurd is via één van de onderstaande berichtendiensten op Android.

 • Kik
 • Skype
 • WhatsApp
 • Facebook Messenger
 • Hangouts
 • Line
 • Telegram
 • GroupMe
 • BBM
 • Viber

Mocht je dus één van deze apps gebruiken, dan kun je via Pushbullet dus ook chatten via je computer. Als laatste heeft het bedrijf ook wat veranderingen doorgevoerd aan de extensies van verschillende browsers (Firefox, Safari en Opera), zoals eind-tot-eind-versleuteling en heeft het laten weten voorlopig de Mac-app niet meer te ondersteunen; deze is dan ook uit de App Store gehaald en komt pas terug wanneer alles naar behoren werkt. Je kunt Pushbullet voor Android nu downloaden via de onderstaande downloadlink.

 • Pushbullet
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.