Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Racegame Horizon Chase is voor de arcadefan van weleer

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2015, 10:06 CategorieAndroid

De racegame Horizon Chase is een spel voor de arcadeliefhebber van weleer, die het gevoel van arcaderacers verpakt in een moderne jas. Horizon Chase is vanaf nu verkrijgbaar op Android en iOS en voor een breed publiek beschikbaar.

Horizon Chase had zomaar door Sega gemaakt kunnen zijn

Mocht je als gamefanaat al wat langer rondlopen op aarde, dan ben je ongetwijfeld bekend met de successen die Sega in de arcadehallen heeft geboekt met games als Daytona USA en Outrun. Ben je een fan van die games, dan is er nu een nieuw spel waar je je helemaal in kunt verliezen: Horizon Chase. Wanneer je de onderstaande trailer bekijkt dan zul je direct begrijpen waarom: Horizon Chase pakt de essentie van een game als Outrun en gooit daar een moderne jas overheen, zonder die essentie te verliezen.

Natuurlijk zijn de graphics wat scherper en klinkt de muziek inmiddels beter – het is ook zo’n twintig jaar nadat spellen als Outrun furore maakten. Het is dan ook vooral de simpele race mechanics die deze game het succes geven wat het al behaald heeft. Het enige dat je in deze game hoeft te doen is je tegenstanders inhalen door zo hard als mogelijk te racen, goed in te sturen en zo nu en dan je boost gebruiken – net zoals vroeger. De game is voor iedereen beschikbaar met Android 4.0.3 of iOS 7.0 of hoger. Ook Android TV wordt ondersteund.

  • Horizon Chase
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.