Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A7 (2016) gespot met 3300 mAh-batterij

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 10:17 CategorieAndroid

De nieuwe versie van de Samsung Galaxy A7 (2016) is opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse waakhond op gebied van telecommunicatie. In de database is te zien dat de 2016-versie van de A7 onder meer een batterij van 3300 mAh heeft.

Samsung Galaxy A7 krijgt nieuwe versie in 2016

Het duurt nu niet lang meer voordat Samsung een nieuwe lading A-serie smartphones en phablets zal lanceren. In de afgelopen maanden hebben we enkele nieuwe versies van bestaande smartphones en phablets voorbij zien komen, zoals de Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 en zelfs de Galaxy A9. Dit weekend is echter de Samsung Galaxy A7 opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse waakhond op het gebied van telecommunicatie. In de database is te zien wat de afmetingen van deze phablet zullen worden en hoe sterk de batterij is.

In vergelijking met het oudere model, krijgt de 2016-versie van de Galaxy A7 een iets slankere vormgeving. De afmetingen zijn 151.5 bij 73.95 bij 6.95 mm en het gewicht is 155 gram. Ook deze afmetingen wijzen op een scherm van 5,5 inch. Verder is te zien dat de batterij 3300 mAh heeft. In vergelijking met het vorige toestel, is dat nogal een vooruitgang. Dat eerdere model heeft namelijk een batterij van 2600 mAh. Mogelijk kun je dus twee dagen doen op een volle batterij. Het is nu wachten totdat Samsung de phablet aankondigt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.