Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A9 wederom te zien in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2015, 10:46 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy A9 is wederom te zien in een benchmark, die enkele specs bevestigen van deze volgeladen mid-ranger. De A-serie staat niet bekend om zijn lage prijzen, dus reken er maar op dat je ook flink voor dit toestel moet gaan betalen.

Is dit de Samsung Galaxy A9?

Samsung staat op het punt enkele nieuwe phablets binnen de Samsung Galaxy A-serie te lanceren. Dit weekend kwam de opvolger van de Galaxy A7 al voorbij en vandaag is de Galaxy A9 wederom opgedoken in een benchmark. Samsung moet beide toestellen nog officieel aankondigen. Eerder werd er ook de Samsung Galaxy A9 gezegd dat het een phablet wordt met een scherm van 5,5 inch (mogelijk groter), dat het toestel een octacore-processor krijgt en dat deze mid-ranger wordt voorzien van tenminste 3GB aan werkgeheugen.

Nu zijn de volgende specs naar buiten gebracht over de Samsung Galaxy A9, met het modelnummer SM-A9000.

  • Qualcomm Snapdragon 620-processor (vier Cortex-A72-kernen geklokt op 1.8 GHz en vier Cortex-A53-kernen geklokt op 1.4 GHz)
  • 3GB aan werkgeheugen

Het verschil tussen deze benchmark-invulling en de vorige, is dat deze A9 iets sneller lijkt te zijn en beter lijkt te scoren. Als besturingssysteem wordt Android 5.1.1 meegegeven, dat later wordt omgezet naar het nieuwe Android, Android 6.0 Marshmallow.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.