Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 and S7 edge krijgen ook accessoires’

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 10:45 CategorieAndroid

Samsung zou voornemens zijn accessoires te willen lanceren voor de Samsung Galaxy S7-modellen, die vergelijkbaar zijn met de S6-varianten. Eén van die accessoires zou een keyboard cover kunnen zijn; de Samsung Galaxy S6 heeft er ook eentje gekregen.

Gerucht: Samsung Galaxy S7 krijgt eigen accessoires

Hoewel de nieuwste Samsung-smartphones en -phablets nog maar net op de markt zijn uitgebracht, kijkt het internet alweer uit naar de volgende modellen, in de vorm van de Samsung Galaxy S7 (edge). Uit de nieuwste geruchten blijkt dat deze phablets worden voorzien van soortgelijke accessoires die de Galaxy S6 ook heeft ontvangen, zoals een keyboard cover. Dat is een extern toetsenbord die je kunt aansluiten op je smartphone (of in dit geval phablet), die je meer houvast moet bieden tijdens het typen.

Op de lijst met accessoires is een keyboard cover voor zowel de Galaxy 7 als de Galaxy S7 edge te zien. Wanneer die toetsenbord op het apparaat wordt geklikt, dan ben je ongeveer een derde (of iets meer) van je scherminhoud kwijt. Andere accessoires die worden genoemd zijn S View Covers (EF-ZG930 and EF-ZG935), Glitter Covers (EF-XG930 and EF-XG935), and Clear View Covers (EF-QG930 and EF-QG935). Over de Galaxy S7-apparaten wordt momenteel veel gespeculeerd qua specs, dus wachten we de aankondiging van Samsung af.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.