Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 krijgt Premium-editie met 4K-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 9:28 CategorieAndroid

Het schijnt zo te zijn dat Samsung een Premium-editie van de Samsung Galaxy S7 wil uitbrengen, die wordt voorzien van een 4K-scherm. Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat de Galaxy S7 in januari zou worden aangekondigd en een scherm van 5,5 inch krijgt.

Gerucht: Premium-editie Samsung Galaxy S7 krijgt 4K-scherm

Er doet momenteel een nieuw gerucht de ronde over de onaangekondigde Samsung Galaxy S7. Deze phablet zou een drukgevoelig scherm van 5,5 inch krijgen en in januari worden aangekondigd. Het nieuwe gerucht meldt dat er ook een Premium-editie van de phablet op de markt komt, die wordt voorzien van een 4K-scherm. Nu kun je je natuurlijk afvragen wat je met een 4K-scherm moet in je broekzak, maar er zijn altijd consumenten die het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste willen hebben.

Ook zou er in de Premium-editie van de Samsung Galaxy S7 een speciale processor zitten, namelijk een speciale variant van de Exynos 8890-chipset. In de gewone variant van de Exynos 8890 zitten twaalf kernen, maar in de Premium-variant zouden er veertien aanwezig zijn. Samsung heeft echter tot op heden nog niets over de phablet en de opvolger van de Samsung Galaxy S6-lijn naar buiten gebracht, waardoor alles voorlopig een gerucht is. Mogelijk horen we dus in januari meer, wanneer de phablet waarschijnlijk wordt aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.