Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy TabPRO 8.4 krijgt geen Lollipop

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 8:11 CategorieAndroid

Samsung UK heeft via Twitter laten weten dat de Samsung Galaxy TabPRO 8.4 geen Lollipop gaat krijgen in de toekomst. Dat is natuurlijk een domper voor iedereen die deze high-end-tablet van een tijdje geleden.

Geen Lollipop voor de Samsung Galaxy TabPRO 8.4

Mocht je je al een tijdje hebben afgevraagd waar de Android 5.0 Lollipop-update voor de Samsung Galaxy TabPRO 8.4, een high-end-tablet uit 2014, blijft, dan hebben we slecht nieuws: Samsung UK heeft via Twitter bekendgemaakt dat de tablet niet wordt voorzien van Lollipop. Natuurlijk betekent dit letterlijk dat in elk geval de mensen in Groot-Brittannië de update niet krijgen, maar we geloven er niet in dat andere landen wel mogen rekenen op Lollipop. En Android 6.0 Marshmallow dan? Nee, die komt er ook niet aan.

Het ziet er dus naar uit dat de Samsung Galaxy TabPRO 8.4 blijft steken op Android 4.4 KitKat. Echter, uit reacties van veel Android-communities (en ook onze bezoekers) kunnen we opmaken dat veel mensen hier geen last van zullen hebben, omdat KitKat nog steeds de geprefereerde versie van Android is. Overigens heeft Samsung ook niet beloofd dat Lollipop naar de Samsung Galaxy TabPRO 8.4 zou komen. Maar ergens hadden we dat wel verwacht, aangezien de TabPRO-serie ooit dé high-end-lijn van het Zuid-Koreaanse bedrijf was.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO 8.4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.