Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy View: ‘geen tv, geen tablet’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2015, 8:57 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe promotievideo uitgebracht met daarin de Samsung Galaxy View-tablet als middelpunt van belangstelling. In de video zien we dat Samsung de grens tussen tablet en televisie wil opzoeken met deze monsterlijk grote tablet.

Samsung Galaxy View: televisie, tablet of beide?

Hier op Tablets Magazine noemen we de Samsung Galaxy View een tablet, omdat het aan een aantal criteria voldoet: het is draagbaar, is voorzien van een touchscreen en we vinden er een ‘normale’ versie van Android op terug (geen Android TV, bijvoorbeeld). Desondanks presenteert Samsung zelf het apparaat niet per sé als een tablet. Het Zuid-Koreaanse bedrijf noemt de Galaxy View ‘het grootste mobiele Android-apparaat, bedoeld voor het consumeren van mobiele video’s en entertainment’ – zo kun je ook een tablet omschrijven, ja.

Echter, nu heeft Samsung een promotievideo uitgebracht waarin we echt kennismaken met de Samsung Galaxy View. In de video zien we Samsung nog steeds twijfelen over het apparaat: is het nou een tablet, televisie of beide? Wij weten het antwoord wel, zeggen we met een knipoog, terwijl Samsung ons probeert te overtuigen dat de Galaxy View entertainment re-imagined is. Wij vinden het allemaal prima. De Galaxy View heeft een scherm van 18,4 inch, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan interne opslagruimte en een full hd-resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.