Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung geeft les: hoe moet de pen in de Galaxy Note 5?

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 22:25 CategorieAndroid

Nogal wat nieuwbakken eigenaren van de Samsung Galaxy Note 5 hebben een probleem: ze stoppen de pen verkeerd om in de telefoon. En dan zit ‘ie vast. Samsung geeft nieuwe eigenaren nu les.

Sticker

Die les is niet te missen. Wie een verpakking opent van een net aangeschafte Galaxy Note 5, ziet op het scherm van de phablet een doorzichtige sticker zitten met twee afbeeldingen en tekst, waaruit je mag opmaken dat het niet de bedoeling is om de pen er verkeerd om in te stoppen. Dan kan hij vast blijven zitten, en kan het apparaat of de pen beschadigd raken bij pogingen om hem er uit te halen, waarschuwt Samsung op de sticker.

Stompe kant

Bij vorige edities van de Note-serie was het niet mogelijk om de pen er met de stompe kant vooruit in te steken. Dat paste gewoon niet. Met de Note 5 is dat wel mogelijk, de pen is aan het stompe uiteinde afgeslankt. Wat dus wel het probleem met zich meebrengt dat je de pen er nu op twee manieren in kan stoppen, wat bij nogal wat eigenaren van de phablet verkeerd afloopt.

Klachten

Nadat de eerste klachten hierover bij Samsung binnenkwamen, verwees de Koreaanse fabrikant domweg naar de gebruiksaanwijzing van het apparaat. Maar nadat het aantal klachten bleef stijgen, is gekozen voor deze niet te missen sticker op het scherm.

Nederland

Het mag dus duidelijk zijn: als de Galaxy Note 5 in januari in Nederland arriveert, moet de pen erin met de punt vooruit. Alleen dan klikt hij vast in zijn sleufje.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.