Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert Family Square voor Galaxy View-tablet

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 10:16 CategorieAndroid

Samsung heeft nog een exclusieve Galaxy View-tabletapplicatie uitgebracht, namelijk Family Square: een app voor heel het gezin. Je kunt deze app zien als een persoonlijk en virtueel commandocentrum waar iedereen berichten voor elkaar kan achterlaten.

Family Square: een exclusieve app voor Galaxy View

De Samsung Galaxy View is één van de grootste tablets van dit moment en is niet bedoeld voor op reis of onderweg. Nee, deze tablet zet je bijvoorbeeld op het aanrecht of op de kast, zodat iedereen in huis er gebruik van kan maken. Of je zet hem neer op tafel, zodat je kinderen er leuke YouTube-filmpjes op kunnen bekijken, of legt hem neer op tafel, zodat je er bordspelletjes en meer op kunt spelen. Je kunt de app nu ook gebruiken als een persoonlijk en virtueel commandocentrum voor heel het gezin.

Binnen dit centrum kun je berichten voor elkaar achterlaten op het scherm. Iedereen die toegang heeft tot de app – dat heb je zelf in de hand – kan een foto of bericht plaatsen binnen Family Square, over het lokale WiFi-netwerk. Je deelt dus het bericht via je eigen smartphone of andere tablet, zodat de Galaxy View in principe kan blijven staan. Overigens lijkt het erop dat de app alleen kan communiceren met recente Samsung-smartphones en -tablets. Je kunt de app nu alvast downloaden en bekijken via de onderstaande downloadlink.

  • Family Square
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.