Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Pay komt naar toestellen van andere fabrikanten’

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2015, 16:58 CategorieAndroid

Een hooggeplaatste Samsung-medewerker heeft bevestigd dat de betaaldienst Samsung Pay ook naar toestellen van andere fabrikanten komt. Wanneer wilde de beste man niet zeggen, omdat het bedrijf zich momenteel wil concentreren op de uitrol van de dienst.

Samsung Pay ook naar niet-Samsung-toestellen

Samsung Pay is de betaaldienst van Samsung en tevens het antwoord op zowel Apple Pay en Android Pay. Eerder dit jaar lanceerde Samsung de dienst al in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, voor slechts een handvol apparaten van Samsung, in de vorm van smartphones en phablets. Samsung Pay ondersteunt zowel NFC (Near Field Communication) als MST (Magnetic Secure Transaction) waardoor je ook kunt betalen bij de huidige pin-automaten in de Nederlandse winkels, in tegenstelling tot Apple Pay en Android Pay.

Tenminste, wanneer de dienst dan ook onze kant op komt, want Samsung Pay (evenals Apple Pay en Android Pay) werkt nog niet in Nederland. Tot nu toe wordt de dienst goed ontvangen in de landen waar het wel beschikbaar is. Samsung is dan ook momenteel erg druk met het uitrollen van de service, maar had toch nog even tijd om te melden dat Samsung Pay ook op niet-Samsung-apparaten wordt gelanceerd. Wanneer echter is nog niet bekendgemaakt, omdat het uitrollen van de betaaldienst momenteel voorrang krijgt op andere zaken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.