Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan opvolger Samsung Galaxy Tab E’

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2015, 14:30 CategorieAndroid

Samsung zou volgens ‘betrouwbare bronnen’ werken aan een opvolger van de Samsung Galaxy Tab E-tablet, die medio 2015 verscheen in Nederland. Van de vernieuwde Galaxy Tab E zou Samsung twee modellen willen uitbrengen: eentje met WiFi en eentje met WiFi en 4G.

Gerucht: Samsung Galaxy Tab E-opvolger op komst

Naar verluidt werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung momenteel aan een opvolger van de Samsung Galaxy Tab E-tablet, die medio 2015 in Nederland werd uitgebracht. Van deze tablet verschijnen mogelijk twee modellen: een variant met alleen WiFi (S-T280) en een variant met zowel WiFi als 4G (SM-T285). De verwachting is dat Samsung deze tablet in het eerste kwartaal van 2016 gaat aankondigen. Verder is er helaas geen informatie beschikbaar over deze tablets, dus moeten we het voorlopig hiermee doen.

De laatste paar maanden heeft Samsung minder tablets uitgebracht dan een jaar ervoor en de tablets die nu in de winkel liggen, hebben allemaal iets lagere specs. Dat was geheel volgens verwachting, aangezien het bedrijf had aangegeven minder tablets uit te brengen en de tablets die zouden worden uitgebracht, zouden voor het onderste gedeelte en middensegment van de markt bedoeld zijn. Desondanks kreeg ook het premium-model, de Tab S2, dit jaar een processor van vorig jaar mee, waardoor veel Samsung-tablets nét wat te duur aanvoelden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab E 9.6
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.