Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shooty Skies is nu verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2015, 9:06 CategorieAndroid

De makers van de populaire game Crossy Road hebben aangegeven dat hun nieuwste spel, Shooty Skies, vanaf nu verkrijgbaar is op Android. Eerder dit jaar kwam het gratis-te-spelen spelletje al naar de platformen van Apple.

Download nu Shooty Skies

In Shooty Skies krijgen we wederom te maken met een vorm van de endless runner: het level stopt niet, totdat jij stopt (of af gaat). In plaats van springen en ontwijken zullen we dit keer moeten vliegen en schieten en zodoende een zo hoog mogelijke score te behalen. Shooty Skies verscheen eerder dit jaar al voor iPhone en iPad en is vanaf nu dus ook verkrijgbaar in Google Play, voor je Android-apparaat. De game is free-to-play, maar dat betekent niet dat alles gratis is: er zijn wel degelijk enkele in-app-aankopen aanwezig.

Sinds de aankondiging van de game Shooty Skies, de officiële opvolger van het populaire Android- en iOS-spel Crossy Road, werd er eigenlijk van uitgegaan dat het spel enkel en alleen voor iOS zou gaan verschijnen. Dit blijkt nu echter niet het geval, aangezien de ontwikkelaar, Mighty Games, nu ook de Android-versie van het spel heeft uitgebracht. Voorheen noemde het team achter deze games zich Hipster Whale; er heeft dus een naamswijziging plaatsgevonden. Ook is het team niet helemaal hetzelfde meer als bij Crossy Road.

  • Shooty Skies
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.