Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skylanders Superchargers verkrijgbaar op iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 8:15 CategorieApplicaties

Activision kondigt aan dat Skylanders Supercharged vanaf nu ook verkrijgbaar is voor iPhone en iPad, inclusief een real-time multiplayer. Met de nieuwe iCloud Save Game feature kunnen Portal Masters hun Gameplay Experience naadloos schakelen tussen platformen.

Skylanders Supercharged nu te koop in de winkel

iPad- en iPhone-eigenaren kunnen vanaf nu Skylanders Supercharged downloaden voor hun iOS-apparaat, maakt Activision bekend. De game is voorzien van een speciale iCloud-savefunctie, waardoor spelers in staat zijn hun opgeslagen gegevens te synchroniseren tussen de platformen waarop ze deze game spelen. Zo kun je een potje beginnen op de iPad en afmaken op de nieuwe Apple TV-mediaspeler. Ook kun je het tegen drie mensen opnemen in de online multiplayer en is er een modus voor twee spelers die tegelijkertijd kunnen gamen.

Met de Skylanders SuperChargers Starter Pack voor iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de gang te gaan. De Starter Pack wordt geleverd met enkele racecircuits en omgevingen, de Portal of Power met embedded Bluetooth-controller, built-in stand, twee Skylanders SuperChargers-personages en een voertuig. Ook kun je zonder de Starter Pack digitaal spelen. In dat geval ontvang je, na het downloaden van de app, twee gratis SuperCharger-personages, Instant Spit Fire en Instant Hot Streak.

Via in-app aankopen ontgrendel je vervolgens digitale versies van unieke personages en voertuigen uit Skylanders SuperChargers. Als eigenaar van een Portal download je de app kosteloos. Je hebt toegang tot het eerste level en de volledige game schaf je digitaal aan. Skylanders SuperChargers is straks speelbaar op Apple TV, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus. Fans met iPad 4, iPad 3 en iPad mini kunnen van de game genieten, met uitzondering van de online functionaliteit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.