Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype op Android laat je nu ook door berichten zoeken

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2015, 13:55 CategorieAndroid

Skype heeft aangekondigd de Android-app van een update te hebben voorzien, die een aantal handige features toevoegt. Zo zijn Skype-gebruikers nu in staat om ook door de berichten te zoeken wanneer er een zoekopdracht wordt ingevuld.

Skype krijgt handige update op Android

Microsoft en Skype hebben bekendgemaakt dat de Android-versie van Skype voorzien is van een handige update, die een aantal toffe features toevoegt. Dankzij de nieuwe update zijn gebruikers nu in staat notificaties te verwijderen, markeren als gelezen of stil te zetten door even je duim op het scherm gedrukt te houden met daaronder een contactpersoon of chat. Ook kan er nu worden gezocht door de chatberichten zelf, in plaats van alleen maar de contactpersonen en groepsnamen. Zo kun je dat ene leuke berichtje snel terugvinden.

Maar daar houdt deze update niet bij op. Skypers op Android kunnen namelijk ook verstuurde video’s opslaan in de fotogalerij. Daarnaast heeft appmaker een update aan de Moji’s doorgevoerd – Skype’s eigen emoji, die zijn geïntroduceerd in de vorige versie – waardoor je nu ook een Moji direct vanuit de ene chat naar de andere kunt sturen. Ook is het mogelijk direct een foto te versturen vanuit je eigen fotogalerij. Mocht je de app-update nog niet hebben, dan kan hij elk moment aankomen. Skype is gratis te downloaden voor Android.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.