Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype op iOS laat je nu beter multitasken

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 8:39 CategorieApplicaties

Skype heeft op maandagavond zijn iOS-applicatie van een behoorlijk handige update voorzien, die de app gebruiksvriendelijker maakt. Skype-gebruikers zijn vanaf nu namelijk beter in staat te multitasken op zowel iPhone als iPad.

Skype nu gebruiksvriendelijker op iOS

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de iOS-versie van de berichten- en beldienst Skype nu een stuk gebruiksvriendelijker is. De app is namelijk in staat data te herkennen en die beter in beeld te brengen, zodat je specifieke informatie sneller en beter kunt terugvinden. Maar dat is niet het enige: Skypers kunnen namelijk ook op die informatie tappen om daarna die informatie binnen een andere app te verwerken. Behalve wanneer je op een telefoonnummer tapt: dan zal de Skyper dialer tevoorschijn komen. Bellen kan alleen met prepaidtegoed.

Naast telefoonnummers, zoals Skype op iOS voortaan ook adressen, tijden en data gaan oplichten. Wanneer je op die informatie tapt, dan word je doorgestuurd naar andere apps. Tap je op een adres, dan zul je worden doorverwezen naar Apple Maps. Druk je op een tijdstip of datum, dan opent zich de agenda. Skype zal dan een link in je agenda zetten naar het gesprek, zodat je ook meteen dingen terug kunt lezen die je mogelijk alweer vergeten was. Ook kun je nu sneller naar een telefoongesprek keren door boven op de banner te tappen.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.