Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony updatet camera-app op Xperia Z5-lijn

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 10:21 CategorieAndroid

Sony heeft eindelijk een update uitgebracht voor de camera-applicatie van de Sony Xperia Z5-lijn, die de user interface heeft verbeterd. Al jaren moeten eigenaren van Sony-smartphones en -phablets het doen met een omslachtige interface – die tijden zijn voorbij.

Interface camera-app Sony Xperia Z5-lijn verbeterd

Dat Sony de beste camera’s in smartphones en phablets plaats, wil niet zeggen dat het menu ook goed is. Eigenaren van Sony-smartphones en -phablets moeten het al jaren doen met een omslachtige interface binnen de camera-applicatie, maar die tijden lijken eindelijk voorbij te zijn. Vandaag heeft Sony namelijk een update vrijgegeven voor die camera-applicatie, specifiek voor de Sony Xperia Z5-lijn waar de Compact, de normale versie en de Premium onder vallen, die de problemen met de interface moeten oplossen.

Zo hoeven gebruikers niet langer enkele keren te tappen op het scherm voor een specifieke cameramodus, maar kun je nu van links naar rechts swipen. Ook kun je de helderheid en het witbalans nu sneller aanpassen door éénmaal op het scherm te tappen, waarna er twee sliders verschijnen. Deze ervaring met de camera-app komt nu dichter bij de concurrenten zoals Samsung en HTC, maar daar zul je niemand over horen. Mocht je een Sony Xperia Z5 (Premium) hebben, dan kun je de update elk moment verwachten.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.