Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs opgedoken van de Huawei Mate 8-phablet

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2015, 8:32 CategorieAndroid

De Huawei Mate 8 is opgedoken in de GFXBench, dus de kans is groot dat we binnenkort de aankondiging zien plaatsvinden. Omdat de phablet in deze benchmark is opgedoken, weten we wat we kunnen verwachten van het onaangekondigde toestel.

Is dit de Huawei Mate 8?

Gisteren kregen we een nieuwe teaser van China: Huawei zou namelijk voornemens zijn om de Huawei Mate 8 op 26 november te gaan presenteren aan het grote publiek en een release van de phablet zou daar snel op volgen. Vandaag duikt het toestel ineens op bij GFXBench: een benchmark waar de hardware en software van de telefoons worden getest voordat ze op de markt verschijnen. Heel vaak is het dan ook zo dat wanneer apparaten in de GFXBench verschijnen, ze snel worden aangekondigd door de verantwoordelijke fabrikant.

Dit zijn de specs van de Huawei Mate 8, zoals ze staan in GFXBench.

  • 6 inch-scherm
  • 1080 bij 1920 pixels-resolutie
  • Kirin 950-processor
  • Octacore 2.2 Ghz cpu
  • Mali T-880 gpu
  • 4GB werkgeheugen
  • 64GB intern geheugen
  • Zestien megapixel-camera aan de achterkant
  • Acht megapixel-camera aan de voorkant

Helaas is het nog niet duidelijk wat voor batterij de phablet krijgt. Maar als we afgaan op het scherm, dan wordt die in elk geval groot. Ter vergelijking: de Huawei Mate 7 heeft er een van 4100 mAh en de verwachting is dat Huawei daar overheen gaat.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.