Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify werkt nog niet op iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 9:57 CategorieApplicaties

Wil je Spotify gebruiken op de iPad Pro? Dan heb je voorlopig nog even pech, aangezien de app niet werkt op de grootste iPad van Apple. Spotify is gelukkig wel op de hoogte van dit probleem en werkt ondertussen aan een oplossing voor het probleem.

Spotify en iPad Pro zijn nog een match

Mocht je al een iPad Pro in huis hebben en hem enthousiast voor alles willen gebruiken, dan moet je nog even wachten als Spotify-gebruiker. Helaas crasht de Spotify-app namelijk op de grootste iPad van Apple. Wanneer je op het icoontje tapt, dan wordt het scherm zwart. En voor je het weet, dan zie je het homescherm weer in beeld. Verschillende iPad Pro-eigenaars die graag gebruikmaken van de muziekstreamingdienst hebben zich al gemeld op Twitter met deze problemen en gelukkig Spotify er inmiddels van op de hoogte.

Zo schrijft Spotify-communitymanager Meredith Humphrey het volgende op het forum van Spotify.

Hey folks, we’re aware that users are having trouble opening Spotify on the iPad Pro running iOS 9.1. We are currently investigating and we will update you here when we have a fix. Thanks for your patience while we sort this out.

Gelukkig werken andere muziekstreamingdiensten zoals Google Play Music, Apple Music, Songza, 8tracks en Rdio nog wel. Wanneer de fix beschikbaar is, is helaas nog niet bekend.

  • Spotify Music
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.