Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify werkt nu wel op iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2015, 9:34 CategorieApplicaties

Spotify heeft laten weten dat de problemen rondom de crashes van de app op iPad Pro nu verleden tijd zijn – de app werkt naar behoren. Eerder kwam in het nieuws dat de Spotify-app op iPad Pro niet wou opstarten en constant crashte.

Spotify en iPad Pro: de problemen voorbij

Spotify heeft deze week zijn iOS-app van een update voorzien die een behoorlijk specifiek probleem oplost. De app werkte namelijk helemaal niet op de iPad Pro, waardoor gebruikers niet naar hun favoriete muziek konden luisteren wanneer ze enkel de grootste iPad van Apple onderweg hadden meegenomen. Een vervelende situatie, helemaal wanneer je gewoon maandelijks betaald voor een dergelijk abonnement, dan wil je dat alles werkt op het moment dat je de app wil gebruiken. En die tijd is nu gelukkig aangebroken.

In de update-omschrijving van de iOS-app van Spotify, te vinden in de App Store, laat het bedrijf namelijk weten dat alle problemen met betrekking tot de iPad Pro zijn opgelost. Dat betekent dus dat de app niet langer alleen een zwart scherm laat zien bij het opstarten, maar ook daadwerkelijk toegang biedt tot alle muziek die je wil beluisteren. De iPad Pro is sinds 11 november verkrijgbaar in Nederland. Het apparaat heeft een scherm van 12,9 inch en is vooral bedoeld voor studenten, ondernemers en creatievelingen.

  • Spotify
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.