Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Star Wars Galaxy of Heroes nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2015, 8:20 CategorieAndroid

Star Wars heeft deze week een nieuwe game gekregen, in de vorm van Star Wars: Galaxy of Heroes voor zowel Android als iOS. Je kunt deze Star Wars-titel nu gratis downloaden voor beide platformen, maar hij bevat wel in-app-aankopen.

Star Wars en een melkweg vol met helden

Electronic Arts, momenteel de enige gamestudio die de gamelicentie van Star Wars in handen heeft, heeft een nieuwe Star Wars-titel gelanceerd voor zowel Android als iOS: Star Wars: Galaxy of Heroes. Dit is een card battle game waarin je verschillende speelkaarten verzamelt en die gebruikt in de vele gevechten tussen goed en kwaad. Je moet verschillende missies voltooien in turn based-gevechten (je doet dus om beurten en zet), waardoor je kunt kijken of je strategie ook echt werkt – een formule waarin balans het sleutelwoord is.

Star Wars: Galaxy of Heroes bevat personages vanuit alle Star Wars-films en -animatieseries, waaronder dus de originele trilogie, de prequels en de aanstaande film, The Force Awakens. Elke kaart heeft natuurlijk zo zijn eigen krachten en sommige kaarten zijn zelfs te combineren tot betere versies van zichzelf. Ook kun je de kaarten ‘trainen’ waardoor ze sterker worden. Eerder lanceerde LucasArts al een andere Star Wars-titel voor mobile binnen het card-genre (Star Wars Assault), maar die is al een tijdje verdwenen. Nu weten we dus waarom.

  • Star Wars: Galaxy of Heroes
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.