Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey op Android voorspelt vanaf nu twee woorden

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2015, 9:43 CategorieAndroid

De makers van de populaire SwiftKey-applicatie hebben bekendgemaakt dat de nieuwste versie van de app vanaf nu te downloaden is voor Android. Deze nieuwe versie bevat de mogelijkheid niet één, maar twee woorden te voorspellen tijdens het typen.

SwiftKey 6.0 voorspelt twee woorden tegelijkertijd

Enkele weken geleden bracht SwiftKey – één van de meest populaire toetsenborden op Android en iOS – een bèta voor het toetsenbord voor Android naar buiten, zodat ze een nieuwe, toffe feature zouden kunnen uitproberen: deze versie van SwiftKey kon namelijk twee woorden tegelijkertijd voorspellen. Uiteraard gaat het hier om woorden die vaak samen gegroepeerd worden of elkaar in frequente mate opvolgen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan het woord ‘hoe’, waarbij SwiftKey de rest van de zin kan aanvullen met ‘is het’ of ‘gaat het’.

Deze voorspellende feature is nu uit de bèta gehaald en in de officiële Android-applicatie gepresenteerd middels een nieuwe update, die je nu kunt downloaden of elk moment op je Android kunt ontvangen. Tevens ontvangt SwiftKey een nieuwe user interface, een geheel vernieuwd instellingenpaneel, een vernieuwde emoji-tab en een Carbon Light-thema, geïnspireerd door het Material Design. Ook zijn er wederom bugs verholpen en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Je vindt de app via de onderstaande downloadlink.

  • SwiftKey Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.