Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey op iOS biedt nu toegang tot emoji van iOS 9.1

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:38 CategorieApplicaties

SwiftKey heeft een update uitgebracht voor de iOS-applicatie, waardoor gebruikers nu toegang hebben tot de emoji van iOS 9.1. Dat betekent dat SwiftKey-gebruikers nu dus ook de nu al beruchte middelvinger-emoji kunnen gebruiken.

Download nu de nieuwste versie van SwiftKey

De makers van de populaire SwiftKey-toetsenbord hebben deze week een update uitgebracht voor de app, waardoor SwiftKey-gebruikers ook toegang krijgen tot de emoji die Apple heeft toegevoegd met de iOS 9.1-update van eind vorige maand. In die update werden een aantal nu al beruchte en vooral ook populaire emoji toegevoegd, zoals de middelvinger, een eenhoorn, Zwitserse kaas, een kalkoen en natuurlijk de almachtige leeuw (al hebben we daar de komende maanden niets aan als Nederlanders die naar voetbal kijken…).

SwiftKey staat ook bekend om zijn voorspellende features en zal proberen de juiste emoji bij de juiste teksten te plaatsen. Ook kun je in een overzicht terugzien welke emoji je vaak gebruikt. Zo kan SwiftKey zelf ook grappige infographics de wereld in helpen, door de laten zien welke emoji waar op de wereld populair zijn – en kan het je helpen de juiste emoji op het juiste moment te gebruiken. De update wordt nu naar iedereen uitgerold met de app op zijn iOS-apparaat. Voor de rest geldt dat je het toetsenbord gratis kunt downloaden uit de App Store.

  • SwiftKey Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.