Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey op iOS krijgt tweede dynamische thema

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2015, 9:05 CategorieApplicaties

De makers van de populaire SwiftKey-app op iOS hebben laten weten het toetsenbord te hebben geüpdatet met een nieuwe dynamisch thema. Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen aangepast met betrekking tot de interface.

SwiftKey op iOS krijgt een update

SwiftKey is op iOS één van de meest populaire third-party toetsenborden van dit moment en de makers van de applicatie doen er dan ook veel aan die populariteit hoog te houden met nieuwe updates. Ook deze week heeft het ontwikkelteam een nieuwe update uitgebracht, die een nieuw, dynamisch toetsenbord toevoegt. Een dynamisch toetsenbord is een toetsenbord die ook kleine animaties vertoont wanneer je op een toets drukt, zoals al eerder het geval was bij Shooting Stars. Dit keyboard liet sterretjes vallen over het scherm.

Dit nieuwe toetsenbord heeft Bubble Gum en is nu los te koop binnen de winkel van SwiftKey. In plaats van sterretjes zie je dit keer roze, blauwe en gele bubbeltjes achter het toetsenbord verschijnen wanneer je op één van de knoppen drukt. De toetsen zelf zijn in de kleuren roze en blauw en alles oogt inderdaad ontzettend ‘bubblegum’. Verder heeft SwiftKey nog een aantal veranderingen aan de interface doorgevoerd. Zo moet het voor gebruikers gemakkelijker dan ooit zijn statistieken te bekijken en andere keyboards te vinden.

  • SwiftKey Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.