Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tim Cook: ‘iPad Pro zal de pc en notebook gaan vervangen’

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:55 CategorieiPad

Volgens Tim Cook, de bestuursvoorzitter van Apple, zal de iPad Pro voor veel mensen de computer en notebook gaan vervangen. Aan vertrouwen in het apparaat ligt het dus niet, als we de woorden van Cook mogen geloven.

Gaat de iPad Pro de computer vervangen?

Vlak voordat de iPad Pro gelanceerd wordt, doet de bestuursvoorzitter van Apple, Tim Cook, nog een opvallende uitspraak over de grootste iPad tot op heden. In een recent interview laat Cook namelijk weten hoe hij over de Apple Pencil denkt en wat hij van de iPad Pro vindt. Ook geeft hij zijn menig over hoe de tablet de pc-markt kan laten krimpen, met enkele interessante uitspraken. Cook is ervan overtuigd dat de iPad Pro voor veel mensen de computer of de notebook gaat vervangen. Lees hieronder wat hij precies gezegd heeft.

I think if you’re looking at a PC, why would you buy a PC anymore? No really, why would you buy one? Yes, the iPad Pro is a replacement for a notebook or a desktop for many, many people. They will start using it and conclude they no longer need to use anything else, other than their phones.

Ook is Cook van mening dat de iPad Pro vooral voor creatievelingen een onmisbaar apparaat is, voornamelijk vanwege de speakers op de iPad Pro en de introductie van de Apple Pencil. Gisteren maakte Apple bekend dat de iPad Pro vanaf woensdag 11 november online te bestellen, voor een bedrag vanaf 919 euro. Wil je de duurste versie in huis halen, dan betaal je daar 1249 euro voor – veel meer dan voor een computer of notebook.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.