Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Todoist lanceert officiële Windows 10-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2015, 8:45 CategorieApplicaties

Deze week heeft het bedrijf achter de populaire task management tool Todoist de officiële Windows 10-applicatie gelanceerd. De nieuwe Todoist-app is wel universeel, maar werkt momenteel helaas nog niet op Windows 10 Mobile.

Download nu Todoist voor Windows 10

Het bedrijf achter Todoist, een populaire task management tool, heeft aangekondigd dat er vanaf nu ook een app voor Windows 10 verkrijgbaar is. De app is universeel en werkt dus op tablet en pc, maar voor nu nog niet op je smartphone of phablet. De Windows 10 Mobile-versie laat dus nog even op zich wachten. Met Todoist kun je enkele taken bijhouden waar je graag overzicht over hebt, waar je later ook comments bij kunt plaatsen en die je zelfs in kunt plannen. Hieronder nemen we nog enkele functies met je door.

  • Drie panelen: Todoist op Windows 10 ondersteunt drie panelen, wat vooral erg handig is wanneer je in een groep werkt. Het derde paneel laat allerlei handige dingen zien, zoals opmerkingen, bijgevoegde bestanden en meer.
  • Mocht je je tablet in pc-modus gebruiken, dan ondersteunt Todoist ook Live Tiles. Je kunt zelf instellen wat voor informatie je direct wil zien bij het openen van het startmenu.
  • Todoist voor Windows 10 biedt ook ondersteuning aan voor interactieve notificaties. Zo kun je een taak afstrepen of snoozen vanuit de statusbalk, zonder de app daadwerkelijk te hoeven openen.

Je kunt de app via de onderstaande downloadlink binnenhalen voor je tablet of pc met Windows 10.

  • Todoist Preview
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.