Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Satellite Radius-convertibles te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2015, 13:53 CategorieWindows

Afgelopen september presenteerde Toshiba een compleet nieuwe line-up Satellite Radius-convertibles, uitgerust met Windows 10-software. De modellen variëren in grootte van 11,6-inch tot 15,6-inch, kunnen voorzien worden van hoge resolutie displays en draaien op een Intel-processor. De meeste nieuwe modellen liggen inmiddels in de Nederlandse winkels.

De 11.6-inch Toshiba Satellite Radius 11 kennen we al, van vorig jaar. Toshiba heeft deze van geüpgradede processors voorzien processors door de toevoeging van een Pentium N3700 voor verbeterde multitasking en vlotte prestaties. Dit maakt bovendien een vergrootte batterijduur mogelijk tot zeven uur (bij normaal gebruik), zonder dat deze opgeladen hoeft te worden. De Satellite Radius 11 heeft net als alle modellen in de serie een 360 graden draaibaar HD-scherm, dat met gemak in één van de vijf standen kan worden gezet. De Toshiba Satellite Radius 11 met 4GB aan werkgeheugen en 500GB aan opslaggeheugen is verkrijgbaar voor een prijs vanaf 499 euro.

Toshiba-Satellite-Radius-15

Ook de Satellite Radius 12 met 12,5-inch scherm is in vijf standen te gebruiken en heeft tenminste één groot voordeel ten opzichte van de andere modellen: de optie om voor variant met een Ultra HD 4K-beeldscherm te gaan. Dat beeldscherm is tevens uitgerust met de door Technicolor gecertificeerde kleurkalibratie, gecombineerd met Chroma Tune voor Toshiba-software. De Satellite Radius 12 komt met een Intel Core-processor, een usb type-c-poort, 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan SSD opslaggeheugen. De prijzen beginnen bij zo’n 1.000 euro.

De Toshiba Satellite Radius 14 is net als de andere modellen een convertible en een vijf-in-één-apparaat, dat wordt aangedreven door de zesde generatie Intel Core-processors en is voorzien van 4GB of 8GB aan werkgeheugen, en 256GB of 1TB aan opslaggeheugen. De 14-inch versie beschikt over een ips lcd-display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en Corning Gorilla Glass-bescherming. De prijzen beginnen bij 749 euro.

Toshiba-Satellite-Radius-12-2

 

Het grootste model is de Toshiba Satellite Radius 15, voorzien van een 15,6-inch scherm dan 360 graden te draaien is. Deze convertible komt in één variant, met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en Corning Gorilla Glass-bescherming. Het apparaat is voorzien van een Intel Core i5-processor van zesde generatie, vergezeld door 8GB aan werkgeheugen en een SSD van 256GB. De adviesprijs bedraagt 999 euro.

  • Delen:
Toshiba Satellite Radius 11 (2015)
Windows 10
Toshiba Satellite Radius 15
Windows 10
Toshiba Satellite Radius 12
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.