Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tumblr laat mensen ook met elkaar chatten in de apps

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 9:35 CategorieAndroid

Het is voor Tumblr-gebruikers eindelijk mogelijk direct met elkaar te chatten, vanuit de Tumblr-applicaties op Android en iOS (en het web). Tenminste, voor nu geldt het alleen voor de mensen die ook daadwerkelijk een bericht hebben ontvangen.

Chatten met de Tumblr-applicaties op Android en iOS

Het is vanaf nu mogelijk voor Tumblr-gebruiker om direct een gesprek te starten met andere Tumblrs van de applicaties voor Android en iOS en het web. Dat heeft het bedrijf achter het sociale medium bekendgemaakt. Echter, deze functie zal niet meteen beschikbaar zijn voor iedereen, aangezien de makers hebben gekozen voor een ‘viral’-methode: nu hebben vijftienhonderd mensen toegang tot de chatdienst en het idee is dat iedereen die zij een berichtje sturen, ook toegang krijgt. Zo moet het netwerk langzaam gaan groeien.

Wees echter niet getreurd als je hier lang op het zitten wachten en je ontvangt in de komende weken geen berichtje. Tumblr heeft namelijk ook aangekondigd dat de chatdienst voor iedereen beschikbaar zal zijn in december. Wanneer je in staat bent te chatten, check dan wel even je instellingen. Tumblr stelt namelijk standaard in dat iedereen je zomaar kan contacteren, maar dat kun je aanpassen. Tumblr heeft niet het idee dat deze chatdienst WhatsApp voorbijstreeft; het is slechts een extra feature voor de trouwe community.

  • Tumblr
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.