Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TVShow Time verandert vriendensysteem in apps

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2015, 16:41 CategorieAndroid

De populaire applicatie TVShow Time, voor het bijhouden van al je series, heeft een update uitgebracht voor Android en iOS. Deze update past meer aan op Android dan iOS, maar op beide platformen is het vriendensysteem op de schop gegaan.

TVShow Time brengt updates uit voor Android en iOS

Eén van de beste apps om al die televisieseries mee bij te houden, is in onze bescheiden mening TVShow Time. Deze applicatie is deze week van updates voorzien op zowel Android als iOS. Op beide platformen is dezelfde verandering doorgevoerd wat het vriendensysteem betreft. Ook TVShow Time werkt nu met volgers en niet meer met vrienden. Dat betekent dus dat je wel iemand kunt gaan volgen, maar dat die daarna niet verplicht is jou terug te volgen om jou toegang te geven tot alle content die diegene deelt binnen het netwerk.

Verder heeft TVShow Time de onderstaande veranderingen doorgevoerd aan de Android-applicatie.

 • Feed verbeterd – toont nu ook volgsuggesties
 • Profielpagina opnieuw gedefinieerd – ook kun je nu je andere sociale netwerken toevoegen
 • Swipe om een gesprek te verwijderen, verbeterde laadtijden berichten
 • Je kunt gebruikers blokkeren en melden
 • Deel een prachtige afleveringskaart nadat je gestemd hebt
 • Gif’jes worden voortaan sneller geladen
 • Meer Material Design
 • Meer notificatie-instellingen – bijvoorbeeld wanneer je een badge hebt vrijgespeeld
 • Stabiliteitsverbeteringen en foutoplossingen

Je kunt TVShow Time via de onderstaande downloadlinks downloaden voor Android en iOS. TVShow Time is ervan overtuigd dat deze veranderingen – vooral die van het nieuwe volgsysteem – de al levendige community ten goede moet komen.

 • TVShow Time
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.