Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitrol Marshmallow-update voor LG G4 begonnen

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 10:09 CategorieAndroid

LG is in delen van Europa al begonnen met de uitrol van de Marshmallow-update voor de high-end Android-phablet LG G4. Eerder gaf de fabrikant aan de upgrade te hebben uitgesteld, maar destijds werd er geen nieuwe releasedatum gegeven.

LG G4: de Marshmallow-update is onderweg

Nadat Google Android 6.0 Marshmallow had aangekondigd, kondigde LG snel aan als één van de eerste fabrikanten de upgrade te willen lanceren voor zijn meest recente Androids. Helaas was het zo dat LG later wel bekendmaakte dat de upgrade was uitgesteld – maar mocht je vorig jaar ook een LG op zak hebben gehad, dan weet je dat Lollipop ook snel arriveerde. Dit jaar is dat niet anders, aangezien de uitrol van de Marshmallow-update nu live gegaan is in enkele delen van Europa – maar helaas nog niet in Nederland.

Deze landen zouden de update al wel hebben ontvangen: Portugal, Polen, Roemenië, Duitsland, Spanje, Turkije, Groot-Brittannië, Hongarije, Croatië en Zwitserland. Ook Taiwan zou Marshmallow al hebben gekregen. Echter, deze informatie is niet afkomstig van LG zelf, maar van één van de grootste internetfora, Reddit. Sinds het uitbrengen van het lijstje landen waar de update al zou zijn aangekomen, hebben enkele forumgebruikers al aangegeven nog niets te hebben gezien. Wanneer de update naar Nederland komt, is niet bekend.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Reacties

  1. LG G4
    11 december, 2015 om 14:03

    LG G4 6.0 zojuist ontvangen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.