Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Zo upgrade je de Surface (Pro) 3 naar Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2015, 9:15 CategorieWindows

Microsoft heeft een tutorialvideo uitgebracht, waarin het bedrijf uitlegt hoe je de Surface (Pro) 3 een upgrade geeft naar Windows 10. Handig voor de mensen die er niet helemaal uitkomen of niet zeker weten hoe zo’n proces verloopt.

Zet Windows 10 op je Surface Pro 3- of Surface 3-tablet

Windows 10 is nu al enkele maanden beschikbaar voor pc’s en tablets en draait momenteel al op meer dan 110 miljoen apparaten. Nu klinkt dat misschien als een groot aantal, maar in de realiteit haalt Microsoft nog niet eens tien procent van alle apparaten waar Windows op geïnstalleerd staat. Dus valt er nog een hoop winst te behalen en waar kun je dat beter doen, dan bij je eigen gebruikersbasis? Hieronder staat een video waarin het bedrijf uitlegt hoe je de Surface Pro 3– of Surface 3-tablet upgradet naar Windows 10.

Wellicht ben je niet zo handig met technologie of twijfel je over de manier waarop je moet handelen: Microsoft helpt je nu uit de brand met enkele tips over het upgradeproces van Windows 8.1 naar Windows 10. In principe werkt dezelfde methode ook voor andere apparaten waar Windows 8.1 op geïnstalleerd staat, dus de bovenstaande video is voor veel meer tablets en computers te gebruiken. Echter, de community geeft aan dat tabletmodus op Windows 10 nog lang niet alles is – misschien is het dus maar beter nog even op 8.1 te blijven…

In dit artikel lees je alles over Windows 10 en in dit artikel lees je alles over de verschillen tussen beide tablets.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.