Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waze, WhatsApp en Fantastical 2 ondersteunen 3D Touch

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2015, 8:49 CategorieApplicaties

Drie populaire applicaties op iOS bieden vanaf nu ondersteuning aan voor 3D Touch: de gps-app Waze, WhatsApp en kalender-app Fantastical 2. Ondersteuning voor 3D  Touch werkt natuurlijk alleen op de twee nieuwe iPhones, waaronder de nieuwe phablet.

3D Touch voor Waze, WhatsApp en Fantastical 2

Deze week hebben drie populaire applicaties op iOS ondersteuning toegevoegd voor 3D Touch, namelijk de gps-applicatie Waze, de berichtendienst WhatsApp en de kalenderapplicatie Fantastical 2. Met de app Waze is het vanaf nu mogelijk sneller je reis naar huis of je werk te vinden, een specifiek adres in te vullen of je locatie te delen. Je bereikt die functies door de app op het homescreen even ingedrukt te houden, waarna er een klein pop-up-menu verschijnt. WhatsApp en Fantastical 2 pakken het net even wat anders aan.

De berichtendienst en de kalenderapplicatie bieden namelijk ondersteuning aan voor Peek and Pop. Met WhatsApp is het nu mogelijk om een preview te krijgen van een chat, terwijl je met Fantastical 2 ook previews kunt krijgen, maar dan van evenementen en geheugensteuntjes. Tot op heden is het zo dat 3D Touch behoorlijk snel omarmd wordt door verschillende partijen. Sinds de nieuwe Apple-hardware beschikbaar is (sinds september) hebben we al behoorlijk wat apps voorbij zien komen die allemaal 3D Touch ondersteunen.

  • Waze
  • WhatsApp
  • Fantastical 2
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.