Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

World of Tanks Blitz te zien in online Windows 10-winkel

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 9:43 CategorieApplicaties

Mogelijk komt de populaire game World of Tanks Blitz naar Windows 10 en Windows 10 Mobile toe, zonder enige aankondiging. De game is al te vinden in de online winkel van Windows 10 en Windows 10 Mobile, maar kan nog niet gedownload worden.

World of Tanks Blitz komt naar Windows 10?

Eén van de meest populaire Android- en iOS-spellen van de afgelopen maanden, World of Tanks Blitz, komt mogelijk ook naar Windows 10 toe. De game is nu al te vinden in de online Windows 10-winkel (voor pc’s, tablets en smartphones) als universele applicatie, maar kan helaas nog niet gedownload worden. Je kunt verder alle informatie over de game bekijken, zien hoeveel ruimte die in zal nemen en zelfs als screenshots bekijken, maar wanneer je op de downloadknop drukt, dan gebeurt er helemaal niets.

Mogelijk betekent dit dat World of Tanks Blitz dus onderweg is naar Windows 10 en dat uitgever Wargaming momenteel de productpagina uitprobeert, of iets dergelijks. World of Tanks Blitz kost je straks niets om te downloaden, maar er zijn wel in-app-aankopen aanwezig. Die aankopen zijn overigens helemaal optioneel en bieden je geen echte voordelen ten opzichte van andere spelers, omdat het met name gaat om nieuwe tanks, nieuwe kleuren voor de tanks, et cetera. Dat is een richting van microtransacties die wij toejuichen.

  • World of Tanks Blitz
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.