Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xbox-app op Windows 10 krijgt Facebook Friend Finder en meer

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2015, 10:21 CategorieApplicaties

Iedereen die Windows 10 op zijn/haar pc of tablet heeft draaien, kan een aantal updates in de Xbox-app hebben opgemerkt de afgelopen dagen. Microsoft is namelijk druk bezig geweest op die applicatie van een aantal nieuwe functies te voorzien.

Xbox-app op Windows 10 heeft nu meer opties

Vanaf vandaag is er een verbeterde sociale ervaring in de Xbox-app beschikbaar, aangezien de Xbox Live en Facebook community’s zich verenigen met de lancering van de Facebook Friend Finder. Deze toepassing voegt zich bij de onlangs gelanceerde Game DVR voice recording-toepassing en verbeteringen aan de Xbox Store die toegankelijk is via de Xbox app. Je vindt de Friend Finder aan de rechterkant van de officiële Xbox-applicatie. Als je daarop klikt, dan koppel je je Facebook-account en kun je direct je vrienden toevoegen.

xbox-app-1540

Daarnaast heeft de tablet-app ook een update gekregen voor de Xbox Store. Deze sectie zal je nu naar de Xbox Store leiden. De nieuwe interface laat je meer inhoud in de Store in een oogopslag zien en brengt je het laatste nieuws van de meest populaire Windows 10- en Xbox One- games, plus je ziet daar gelijk de Games with Gold of Deals with Gold. Wil je de nieuwste versie van de Xbox-applicatie voor Windows 10 downloaden, dan kan dat via de onderstaande downloadlink. Heb je de app al geïnstalleerd, dan is-ie (waarschijnlijk) al geüpdatet.

  • Xbox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.