Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Pad 2 wordt 24 november aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2015, 9:07 CategorieAndroid

Volgens de laatste geruchten zal de Chinese fabrikant Xiaomi op 24 november zijn volgende tablet aankondigen: de Xiaomi Mi Pad 2. Xiaomi heeft een teaser-afbeelding de wereld in geholpen, waarop we het apparaat mogelijk al te zien krijgen.

Is dit de Xiaomi Mi Pad 2?

Op 24 november zal de Chinese fabrikant Xiaomi een persevenement organiseren. Tijdens dat evenement zal gepresenteerd worden waar in de afgelopen maanden aan gewerkt is, zoals de Xiaomi Redmi Note 2 Pro, maar ook de Xiaomi Mi Pad 2, de opvolger van de eerste Xiaomi Mi Pad-tablet. De bovenstaande afbeelding is een teaser die de Chinese producent de wereld in heeft geholpen en officieel weten we verder nog helemaal niets over deze, waarschijnlijk goedkope, tablet. Echter, de Mi Pad 2 dook al eerder op bij Geekbench.

En uit de informatie van Geekbench komt het volgende naar voren. De Xiaomi Mi Pad 2 krijgt een 2.24GHz Intel X5-Z8500 SoC, in tegenstelling tot de Nvidia Tegra K1-processor die in het voorgaande model werd geplaatst. Dit is eigenlijk de enige info die momenteel beschikbaar is. Qua software is de kans groot dat we een aangepaste versie van Android kunnen verwachten, in de vorm van de MUI-schil van Xiaomi. Het is nu afwachten tot morgen om te zien wat Xiaomi nog meer in petto heeft. Er wordt ook over een smartwatch gesproken…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.