Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yellowbag voorzien van in-app winkelbrowser

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2015, 14:34 CategorieAndroid

Met Yellowbag verzamel je favoriete producten en shops op één centrale plek en mis je nooit meer een korting. Nieuw is de in-app browser.  Yellowbag moet zo het startpunt voor een ideale online shopping experience gaan worden.

Yellowbag: mis nooit meer je korting

Met Yellowbag verzamel je favoriete producten en shops op één centrale plek en mis je nooit meer een korting. Nieuw in deze versie is de in-app browser. Daarmee bezoek je binnen Yellowbag je favoriete shops en sla je de gewenste producten direct op. Vanaf dat moment houdt de app voor je in de gaten of de prijs zakt. In de vernieuwde app wordt voor alle opgeslagen producten direct een price alert ingesteld. Zakt de prijs, dan ontvang je automatisch bericht. Daarnaast heeft de nieuwe versie een app-werkbalk met je favoriete shops.

De afgelopen maanden is Yellowbag meer dan tienduized keer gedownload. Deze gebruikers hebben vanuit vierduizend verschillende shops producten opgeslagen en hiermee 2,2 miljoen euro bespaard. Op basis van het gebruikersgedrag is Yellowbag bovendien in staat om het unieke zoekalgoritme verder te verbeteren. De app monitort meer dan 95% van alle webshops wereldwijd. Yellowbag is te gebruiken op het web en Android en iOS. Wil je de applicatie op je tablet gebruiken, dan kun je die downloaden via de onderstaande downloadlink.

  • Yellowbag
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.