Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sunty presenteert Windows 10-tablets met 4G lte

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2015, 13:27 CategorieWindows

De Chinese fabrikant Sunty World heeft twee nieuwe tablets onthuld die beiden op de mobiele versie van Windows 10 lopen. De tablets hebben een schermdiagonaal van 7 en 8 inch en bieden 4G lte.

Goedkoop

De tablets zijn genoemd naar hun formaat: Q72 en Q82. Het zijn apparaten die zich aan de onderkant van de markt begeven, wat het voordeel heeft dat ze goedkoop zijn. Prijzen zijn echter nog niet genoemd.

Snapdragon 210-processor

Het kloppend hart van beide tablets is een Qualcomm Snapdragon 210-processor. Die is net al te snel, maar heeft wel vier kernen. Deze processor biedt ook 4G lte-connectiviteit. De tablets kunnen dus mee op het snelle mobiele internet. De Q72 heeft een 7-inch IPS lcd-scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De quadcore Snapdragon 210-processor wordt geholpen door 1GB of 2GB ram, beide varianten zijn te koop. Het interne geheugen is naar keuze 8GB of 16GB groot. Er kan een micro sd-kaart bij tot maximaal 32GB.

Camera’s

De camera aan de achterkant biedt een resolutie van 2 megapixel, die aan de voorkant is een vga-camera met een resolutie van 0,3 megapixel. De tablets beschikken over bluetooth en wifi, 4G lte en hebben een usb 2.0-poort voor opladen en synchroniseren met een computer. De batterij van de Q72 is 2800 mAh groot en de tablet is te krijgen in grijs, blauw en roze.

Twee simkaarten

De Q82 heeft grofweg dezelfde specificaties, behalve het grotere scherm, dat overigens wel in dezelfde resolutie is gemaakt. Optioneel kan de achtercamera van een 5-megapixelresolutie worden voorzien. De batterij meet 4000 mAh en er kunnen twee simkaarten in.

Hong Kong

De tablets zijn in Hong Kong gepresenteerd, en het is nog allerminst zeker dat ze straks in Europa te krijgen zijn. Wellicht zijn ze straks via webshops als Gearbest of Dealextreme te krijgen, die ook andere onbekendere Chinese tabletmerken in hun aanbod voeren, maar daar is nu nog niets van te merken.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.