Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Predator 8 (GT-810) nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2015, 14:31 CategorieAndroid

De Acer Predator 8 (GT-810) is vanaf nu te koop in Nederland. Deze Android-tablet geschikt voor gaming heeft een adviesverkoopprijs van 349 euro en draait op Android 5.1 Lollipop.

Nu te koop: Acer Predator 8

De Acer Predator 8 (GT-810) is vanaf vandaag te koop in Nederland voor een adviesverkoopprijs van 349 euro. Voor dat bedrag krijg je een Android gaming-tablet met een acht inch IPS LCD-scherm met een 1920 bij 1200 pixels-resolutie. Onder de motorkap zit een  Intel Atom x7-Z8700-processor, geklokt op 2,4GHz. De Acer Predator heeft 2GB aan werkgeheugen en biedt de consument 64GB aan intern geheugen aan. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je een microSD-kaart gebruiken om die ruimte uit te breiden voor nog meer games onderweg.

acer-predator-hands-on-ifa-4

De batterij gaat acht uur mee. WiFi, Bluetooth 4.0, gps en usb zijn allemaal aanwezig, evenals een camera aan de achterkant van vijf megapixels en een camera aan de voorzijde van twee megapixels. De tablet is verkrijgbaar in één kleur (zilver) en weegt 350 gram (wat gelukkig niet zo zwaar aanvoelt). Tijdens de IFA-beurs in Berlijn hebben we al met het apparaat kunnen spelen en onze hands-on-bevindingen lees je hier. Mocht je nog meer willen lezen over de Acer Predator 8, dan kun je op de uitgebreide productpagina terecht.

  • Delen:
Acer Predator 8 (GT-810)
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.