Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher laat je iconen sneller aanpassen

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2015, 9:24 CategorieAndroid

Eén van de meest populaire Android-launchers van dit moment, Action Launcher, maakt het mogelijk sneller de iconen op je homescreen aan te passen.

Pas sneller je iconen aan met Action Launcher

De Action Launcher is niet alleen bij ons één van de beste Android-launchers die je op je tablet of smartphone kunt installeren, het is ook één van de best beoordeelde binnen de Android-community. Deze week rolt de ontwikkelaar een verse update uit voor de app, waardoor gebruikers vervolgens gemakkelijker het icoontje van een app kunnen aanpassen. Je kiest een icoon uit, houdt hem even ingedrukt en vervolgens verschijnt er een nieuw menu in beeld (zie afbeelding hierboven) waar je uit een aantal iconen kunt kiezen.

De iconen die je daar ziet staan, zijn de iconen die je hebt verzameld door het downloaden van icon packs. Heb je geen pakketten gedownload, dan kun je zelf een icoon maken door naar de onderste rij apps te navigeren. Deze update voegt ook Smartsize toe, een nieuwe bètafunctie. Met Smartsize zullen de iconen automatisch groter of kleiner worden gemaakt, op basis van je scherm. Ook kun je nu ervoor kiezen om de datum en de tijd te laten zien in het icoontje van Google Agenda. Check de bovenstaande video voor meer updates.

  • Action Launcher 3
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.