Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Adobe Photoshop Lightroom nu gratis op Android

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 18:40 CategorieAndroid

Adobe heeft bekendgemaakt via Google Play dat de Adobe Photoshop Lightroom-app vanaf nu gratis op Android te gebruiken is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om nog een proefperiode in te gaan, waarin je toegang krijgt tot alle functies van de app.

Nu gratis: Adobe Photoshop Lightroom

Toen Adobe begin oktober de Adobe Photoshop Lightroom-applicatie uitbracht op Android, had je nog een Adobe Creative Cloud-account nodig om toegang te krijgen tot de fotobewerkapp. Die beperking heeft Adobe vanaf nu opgeheven: via Google Play maakt de ontwikkelaar bekend dat je vanaf nu gratis gebruik kunt maken van Adobe Photoshop Lightroom. En aangezien Photoshop Lightroom een handige en praktische manier aanbiedt om je foto’s op allerlei manieren te bewerken, is dit natuurlijk goed nieuws voor iedereen.

Maar, je voelt hem al aankomen, op alles dat gratis is, zit meestal ook een beperking. En de beperking bij Adobe Photoshop Lightroom is dat je niet toegang krijgt tot álles dat de applicatie te bieden heeft. Zo ben je helaas niet in staat om je bestanden te synchroniseren met de desktopversie, zodat je onderweg bestanden kunt bewerken en thuis kunt af maken (of andersom). Daarvoor heb je toch echt een Creative Cloud-account voor nodig, die je nu gratis kunt uitproberen. Na die proefperiode, dien je wel een maandabonnement af te sluiten.

  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.