Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AmpMe ondersteunt lokaal opgeslagen muziek

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 9:17 CategorieAndroid

De muziekapplicatie AmpMe ondersteunt vanaf deze week ook de muziek die je lokaal op je smartphone of tablet hebt opgeslagen. AmpMe is een app die je kunt gebruiken in een groep: wanneer alle apparaten gekoppeld worden, kan er overal dezelfde muziek afgespeeld worden.

AmpMe ondersteunt lokale muziekbron

Met AmpMe kun je dezelfde muziek over meerdere Android-apparaten afspelen. Je hebt daarvoor geen werkende internet- of Bluetooth-verbinding nodig. Alle Androids (smartphones en tablets) dienen enkel AmpMe te hebben geïnstalleerd. Zo kun je een soort multispeaker-setup nabootsen. De muziek wordt dan door de speaker van je smartphone of tablet afgespeeld. Het is vaak niet de beste kwaliteit die je je kunt wensen, maar het is wel een goedkope oplossing voor wanneer je wat extra kracht achter je muziek nodig hebt in de groepje.

Versie 2.0.3 is geen grote update voor AmpMe, maar voegt wel een handige muziekbron toe voor de mensen met veel ruimte op hun smartphone of tablet, waar veel offline muziek opgeslagen staat. Helaas is het wel zo dat de muziek via een mobiele internetverbinding naar de andere apparaten wordt gestuurd, wat een gapend gat in je mobiele abonnement kan achterlaten, aangezien het nummer eerst langs de servers van AmpMe gestuurd moet worden. Hopelijk verandert de ontwikkelaar dat nog, door in elk geval WiFi te ondersteunen.

  • AmpMe
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.