Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple test meerdere iPhone 7-modellen’

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 10:47 CategorieiPhone

Volgens een nieuw gerucht zou Apple momenteel bezig zijn met het testen van verschillende versies van de iPhone 7 (Plus). Termen als usb-c, multi-touch 3D Touch, dual camera’s en meer passeren de revue. Oh, en laten we ‘waterdicht’ natuurlijk niet vergeten.

Geruchten over de iPhone 7 (Plus) op een rij

Hoewel de nieuwste iPhone, de iPhone 6S Plus, nog maar net in de winkel ligt, heeft het internet het natuurlijk alweer over de opvolger van het apparaat. Er doen zich al maanden geruchten over de iPhone 7 (Plus), zelfs al voor de release van de 6S. Destijds werd er al gesproken over een water- en stofdicht design en nieuwe materialen die voor het omhulsel gebruikt zouden moeten worden. Hieronder nemen we nog enkele andere geruchten met je door, die momenteel allemaal circuleren over het internet. De iPhone 7 zou…

  • … geen Lightning-aansluiting, maar usb type-c gaan krijgen
  • … draadloos kunnen worden opgeladen
  • … voorzien worden van multi-touch 3D Touch
  • … een dual-camera-setup krijgen
  • … een vingerafdrukscanner in het scherm krijgen

De bovenstaande features zouden overigens niet allemaal in één model terechtkomen, aangezien Apple waarschijnlijk verschillende versies van de volgende iPhone aan het uitproberen is. Neem deze geruchten gerust met een korreltje zout, alhoewel het natuurlijk zomaar zou kunnen zijn dat één van de geruchten waarheid. Als je ze vaak genoeg herhaalt…

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.