Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple wil 3D Touch wel naar iPad-lijn brengen’

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 13:19 CategorieiPad

Naar verluidt is Apple wel voornemens om 3D Touch, nu beschikbaar op de nieuwste iPhone, naar de iPad-lijn te brengen. Maar dat kan in elk geval nog even duren, aangezien er dus productieproblemen zijn opgetreden.

Gerucht: de iPad wordt voorzien van 3D Touch

Gisteren kwam ineens in het nieuws dat de nieuwe iPad Air 3 niet alleen in maart zou worden aangekondigd, ook zou de onaangekondigde tablet niet voorzien worden van 3D Touch. Tot dat moment was het eigenlijk nog helemaal niet duidelijk of Apple voornemens is of niet om 3D Touch naar de iPad-lijn te brengen, maar een nieuw gerucht claimt nu dus van wel. Volgens de geruchtenmolen moet dit gaan gebeuren nadat Apple de iPhone 7 heeft gelanceerd – in elk geval op een moment waarop de productieproblemen van 3D Touch-scherm zijn opgelost.

Het schijnt zo te zijn dat Apple pas in september 2016 kan beginnen met de massaproductie van 3D Touch voor de grote schermen en dat betekent dus in elk geval dat de iPad Air 3, maar mogelijk ook de Mini 5 en Pro 2 (mochten die komen) geen 3D Touch krijgen. Heel misschien betekent dit wel dat we iets langer moeten wachten op nieuwe iPad-modellen, aangezien Apple toch heel graag 3D Touch in zijn tablets zou willen verwerken. Het zijn echter nog allemaal geruchten en speculaties – het is dus nog onzeker wat de toekomst ons gaat brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.