Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus P026 gespot: 8 inch tablet met Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 12:01 CategorieAndroid

Er is een nieuwe, onaangekondigde Asus-tablet opgedoken met de werktitel P026. Deze tablet krijgt mogelijk Android 6.0 Marshmallow. Deze unit is gespot in de GFXBench, waar veel producten opduiken voordat die op de markt worden gelanceerd.

Asus P026 krijgt in elk geval Android 6.0 Marshmallow

De Taiwanese fabrikant Asus lijkt momenteel mogelijk te werken aan een nieuwe 8 inch Android-tablet, met de werktitel P026. Het apparaat is opgedoken bij de GFXBench-benchmark, wat kan indiceren dat Asus waarschijnlijk voornemens is de tablet binnenkort te gaan lanceren. Uit de database is in elk geval op de maken dat de P026 Android 6.0 Marshmallow krijgt, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Asus zelf heeft nog niets over de tablet naar buiten gebracht, dus de rest van de info hebben we ook uit GFXBench gehaald.

Deze acht inch Android-tablet van Asus krijgt een schermresolutie van 2048 x 1536 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een 1.9 GHz MediaTek MT8173-processor, die samenwerkt met 2GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou deze tablet worden voorzien van 16GB aan intern geheugen, dat uitbreidbaar is met een microSD-kaart. Aan de achterkant zou een vijf megapixel-camera zitten en aan de voorkant een camera met twee megapixels. WLAN, Bluetooth, gps en nfc worden ook allemaal genoemd in de database van GFXBench.

Het is nu wachten op de officiële aankondiging van Asus. Mogelijk gebeurt dat tijdens CES 2016 in januari.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.