Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Avonturengame Lost Horizon beschikbaar op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 9:50 CategorieAndroid

De goed beoordeelde avonturengame Lost Horizon, in 2010 uitgekomen op Steam, is nu verkrijgbaar voor zowel Android als iOS. Het spel kost de speler eenmalig een bedrag (verschilt per platform, goedkoper dan op pc) en biedt een avontuur aan van acht tot twaalf uur.

Lost Horizon: goed beoordeelde avonturengame van Steam

In de laatste maanden hebben we het vaker zien gebeuren: ouderwetse avonturenspellen die verkrijgbaar zijn op Android, iOS of allebei. Vaak zijn dit spellen die twintig jaar geleden zijn uitgebracht voor de pc, maar het genre blijft op dat platform populair. Zo kwam in 2010 de avonturengame (ook wel point and click genoemd) Lost Horizon uit, die op Steam ontzettend veel lof heeft mogen ontvangen: 93 procent van de 122 beschikbare recensies op dat platform is positief, waardoor de beoordeling van dit spel neerkomt op ‘erg positief’.

In Lost Horizon speel je met Denton Paddock, voormalig lid van de British Air Force. Het verhaal speelt zich af in 1936, waar Paddock nu werkzaam is als smokkelaar. Je krijgt het verzoek om iemand op te sporen die vermist is geraakt in Tibet. Je gaat op pad, maar komt onderweg soldaten van het Derde Rijk tegen die op zoek zijn naar exotische wapens. Uiteraard is er al gauw stront aan de knikker en mag je puzzels oplossen die je wellicht niet zag aankomen. De game vreet wel wat ruimte, maar liefst 1,3GB. Let daar dus wel even op.

  • Lost Horizon
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.