Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman krijgt een eigen Telltale Games-avontuur in 2016

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 11:19 CategorieAndroid

Avonturenspelmaker Telltale Games heeft bekendgemaakt een game rondom Batman te zullen uitbrengen in 2016, op mobiele platformen en meer. De gameserie moet ons gaan laten zien wat het betekent om Batman te zijn, aldus de ontwikkelaar.

Wat betekent het om The Batman te zijn?

De gamemaker Telltale Games ken je inmiddels van The Walking Dead, The Wolf Among Us en zelfs games op basis van franchises als Game of Thrones en Minecraft. Nu heeft het bedrijf Batman in het vizier, aangezien de studio heeft aangekondigd een gameserie rondom dit gekwelde personage te gaan maken. Helaas is dat alle informatie die op dit moment beschikbaar is. Wel is er nog een korte teasertrailer verschenen die ook maar weinig prijsgeeft en weten we dat de game naar mobiele platformen en consoles toe komt.

Telltale-ceo Kevin Bruner heeft er het volgende over te zeggen.

At Telltale, we’ve been honored to bring our unique approach to interactive storytelling to some of the biggest entertainment franchises in the world, and we’re excited to announce that we’ll soon be exploring what it means to be Batman in an all-new series starting next year… This iteration of Batman will give fans a first-hand opportunity to dive deeper into the complex life and mind of Bruce Wayne, the duality of his own identity, and the struggle of responsibility in saving a city overcome with corruption and villainy.

Daarnaast werkt Telltale ook nog aan een Marvel-spel, dat in 2017 moet verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.